Vacature Assistent Accountant

Assistent Accountant in Rijswijk Zh

Financieel talent - assistent accountant - administratiegoeroe

24-40 uur | HBO werk- en denkniveau | 0 - 5 jaar ervaring

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het net zo leuk vindt om zaken kloppend te maken als wij. Iemand die liever groots werkt in een klein team, dan klein blijft in een groot team. Een cijfergoeroe die met de juiste begeleiding in staat zal zijn om administraties te voeren en aangiften en jaarrekeningen voor te bereiden.

Als je bij ons solliciteert, heb je passie voor cijfers en wil je graag de finesses van het vak leren. Je opleidingsachtergrond ligt in de financiële, fiscale of accountancy hoek. Bovenal ben je gewoon een positief ingesteld persoon die van aanpakken houdt.

Wat wij bieden

Wij bieden je:

  • een marktconform salaris dat afhankelijk van jouw kennis en kunde tussen de € 2.500 en € 4.000 per maand ligt;
  • 8% vakantiegeld in mei;
  • premievrije deelname aan onze pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen bij een full time dienstverband;
  • reiskostenvergoeding of een mooie fiets van de zaak als je op de fiets komt;
  • extra beloning voor bijzondere prestaties.

We hebben wekelijks een vaktechnisch overleg waarin we de fiscale actualiteiten van ons vak bespreken. Wil je ondanks alle on-the-job training ook nog een opleiding volgen die je nog beter maakt in wat wij doen? Dan is dat uiteraard mogelijk.

Daarnaast lunchen wij een aantal keer met elkaar per jaar buiten de deur want er is altijd wat te vieren, komen jaarlijks de Paashaas, de Sint en de Kerstman op bezoek en houden we een kerstdiner met een mooie speech van Marco.

Indien je wilt part-timen, dan is dat natuurlijk prima en mag jij zelf kiezen hoe jij de dagen en uren indeelt. Iedere dag en week opnieuw.

Wie wij zijn

Onze kantoor-oudste Marco wilde als kind een accountant worden, maar hij werd uiteindelijk fiscalist bij Deloitte. Daarom zijn wij een belastingadvieskantoor met administratieve diensten en geen accountantskantoor met fiscale extra's. De fiscaliteit staat bij ons altijd voorop, maar we verzorgen ook heel goed de administraties van onze klanten en we stellen uitstekende jaarrekeningen en aangiften samen. Onze klanten vertrouwen ons hun fiscale en financiële zaken toe, omdat we goed zijn in wat we doen en altijd doen wat we zeggen.

Wij hebben in de afgelopen elf jaar een mooie kring MKB klanten om ons heen verzameld. Die klanten zijn actief in binnen- en buitenland. Horecabedrijven, advocatenkantoren, medici en bedrijven uit vele andere branches worden door ons bediend. Van BV-structuren, samenwerkingsverbanden, stichtingen, verenigingen en eenmanszaken stellen wij de jaarrekeningen en aangiften samen.

Spreekt het bovenstaande je aan en denk je dat we een goede match kunnen zijn, solliciteer dan direct en stuur je CV en wat leuks over jezelf per e-mail naar ons. Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan naar en bevraag een toekomstige collega!

Solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe, getalenteerde collega's die net zo gek zijn op financiële zaken kloppend maken, op interactie met cliënten en op adviezen bedenken en implementeren als dat wij zijn. Behalve een enthousiaste en ambitieuze instelling heb je minimaal een (bijna) afgeronde HBO opleiding in een administratieve richting (bijv. HBO Accountancy of Bedrijfseconomie). Ervaring in het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en het maken van aangiften is altijd welkom. Bovenal vind je het vak écht leuk en geniet je ervan als debet weer gelijk aan credit is en je voor onze cliënten belasting kunt besparen.Spreekt het bovenstaande je aan, stuur dan je sollicitatie aan en wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel.

Bezoekadres:
Koopmansstraat 7
2288 BC Rijswijk


Functie:assistent accountant
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MAEK Advies B.V.;MAEK Advies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nootdorp
  2. Assistent Accountant MAEK Advies B.V.;MAEK Advies 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures