Vacature Communicatieadviseur sociaal domein (24 uur)

Communicatieadviseur sociaal domein (24 uur) in Delft

Functieomschrijving

Je geeft het team Beleidsadviseurs bij een gemeente in Zuid-Holland strategisch advies over communicatievraagstukken binnen het sociaal domein, waarbij jouw focus ligt op armoede en schuldhulpverlening.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Voor een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een communicatieadviseur binnen het sociaal domein. Je gaat specifiek aan de slag met armoede en schuldhulpverlening, waarbij je strategisch advies levert over dit onderwerp. Deze doelgroep vraagt om duidelijke en heldere communicatie. Bij het ontwikkelen van de communicatiestrategieën en de uitvoering ervan speel je hier op in en zorg je voor on- en offline zichtbaarheid.

Wat ga je doen:

 • Je geeft strategisch advies over communicatievraagstukken, werkt plannen hiervoor uit en faciliteert bij de uitvoering.
 • Je zorgt voor on- en offline zichtbaarheid, vindbaarheid en herkenbaarheid van de gemeentelijke hulp bij schulden, voor gemeentelijke armoederegelingen en andere relevante regelingen.
 • Je ontwikkelt en implementeert communicatiestrategieën voor verschillende doelgroepen en maakt daarbij gebruik van de juiste middelen en kanalen.
 • Je kunt ook breder ingezet worden binnen het sociaal domein, zoals gezondheid, Wmo, welzijn en Jeugdhulp.

Wij vragen:

 • Je hebt in de afgelopen 8 jaar meer dan 3 jaar ervaring:
  • als communicatieadviseur.
  • met publiekscommunicatie.
  • met het schrijven van toegankelijke teksten.
 • Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring met heldere taal, in lijn met de adviezen die Gebruiker Centraal stelt voor duidelijke (overheids)communicatie.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met communicatie over onderwerpen in het sociaal domein, met name armoede en schuldhulpverlening, gezondheid, Wet maatschappelijke ondersteuning, welzijn en Jeugdhulp.
 • Je levert een motivatiebrief aan waarbij je ingaat op de gevraagde kennis en expertise.

Standplaats:

Zuid-Holland

Wij bieden:

De functie is per maandag 1 april aanstaande beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 9 maanden, met een optie tot verlenging (3 x 12 maanden).

Functie-eisen

-

Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Reageer vóór vrijdag 8 maart 12.00 uur aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl. Ons referentienummer is 24096. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bart van Peer op 078-6182212.

Over PIA:

PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.Functie:Specialisten op het gebied van public relations
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Project Interim Advies via info@PIA.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nootdorp
 2. Communicatieadviseur sociaal domein (24 uur) Project Interim Advies 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures