Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Nootdorp

 • Redactie Pijnacker
 • 17-01-2024

Vrijwilliger in Nootdorp

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


IP06677

Ben jij in het kader van je opleiding hbo Social Work op zoek naar mooi vrijwilligerswerk?

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Jouw baan als vrijwilliger

Je verricht jouw vrijwilligerswerk aan de hand van de vrijwillige stage eisen van jouw opleiding en de gestelde eisen aan een vrijwilliger van Ipse de Bruggen. Je kan jouw vrijwilligerswerk doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avonduren laten plaatsvinden, afhankelijk van jouw agenda en schoolrooster. Uiteraard word jij ingeschreven als vrijwilliger en ondersteun jij op de locatie activiteiten met onze doelgroep.

Jouw profiel

Je bent eerste- of tweedejaars student hbo Social Work en hebt de opdracht vrijwilligerswerk te verrichten binnen het sociaal domein. Als je solliciteert is het voor ons fijn om te weten of jij al een mbo opleiding hebt gevolgd of dat jij een starter bent.

Wat wij bieden

 • Het betreft vrijwilligerswerk voor 2 tot 8 uur per week, afhankelijk van het aantal uren vrijwilligerswerk.
 • Je krijgt begeleiding en na de kennismaking/inwerkperiode ga jij gedurende het schooljaar (vakanties vrij) actief voor 2 tot 8 uur aan de slag om kennis te maken en samen te werken met onze cliënten en medewerkers.
 • Naast dat je bij ons veel mag en kan leren, krijg je begeleiding van inspirerende collega's.
 • En val je onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Ipse de Bruggen.

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

 • Je wordt enthousiast ingewerkt.
 • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten).
 • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema's.
 • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje.
 • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kan je contact opnemen met of Ria Boot (stagecoördinatie), tel:


Functie: vrijwilliger Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 8 Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nootdorp
 2. Onbekend – Onbekend Ipse de Bruggen 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures