Vacature Stage

Stage in Delft

Hoogheemraadschap van Delfland

  1. Stage & Afstuderen


Hoogheemraadschap van Delfland

Delft , 0 uur , salaris minimaal € 0 - maximaal € 0

Wat ga je doen?

Ga je een afstudeerscriptie schrijven, zoek je een meeloopstage of een leerarbeidsplaats? Bij Delfland krijgt talent een kans. Het Hoogheemraadschap van Delfland biedt je uitgebreide stagemogelijkheden voor mbo'ers, hbo'ers en wo'ers. En wellicht zijn er mogelijkheden om na je stageperiode bij Delfland in dienst te treden en je verder te ontwikkelen!

Tijdens je stage, afstudeeropdracht of leerarbeidsplaats krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten, jouw stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Eigen initiatief en een positieve instelling worden op prijs gesteld.
Iets voor jou? Stuur je motivatiebrief en cv naar ons op via onderstaande sollicitatiebutton.


Bij Delfland werken we aan droge voeten, stevige dijken en schoon water.

Functie:stage
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogheemraadschap van Delfland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nootdorp
  2. Stage Hoogheemraadschap van Delfland 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures