Vacature Teamleider Team Ambulant

Teamleider Team Ambulant in Rijswijk Zh

2024/02/28

Team Papyruspad 1, Rijswijk

€ 4785 per maand

32 uur p/w


voor 24-32 uur per week (2024-09)
Ben jij die coachende leider met verstand van de ambulante (herstel)zorg? Geeft het jou energie als je ziet dat zowel collega's als cliënten met jouw aansturing nét dat stapje verder komen? Vind je het leuk om via netwerken ons aanbod meer op de kaart te zetten?

Lees dan snel verder!


Wat houdt jouw werk in?
Als Teamleider ben je verbonden aan twee ambulante teams binnen de regio Den Haag en rapporteer je aan de regiomanager. Je bent zichtbaar in de teams en zorgt voor verbinding, ook óver de team- en regiogrenzen heen. Jij stuurt aan op vakmanschap, persoonlijk leiderschap en eigenaarschap. En weet samen met je teams ook in het ambulante werk invulling te geven aan onze visie op community gericht werken.

Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van de teams en stuurt daarbij op het zelforganiserende vermogen van het team en de teamleden. De medewerkers zijn namelijk veel ''op pad'' naar de cliënt. Jij staat náást de medewerkers en daagt hen uit het beste uit henzelf te halen en volop bij te dragen aan de te behalen resultaten.


• Je coacht de teams op de inhoud van de zorg. Je stimuleert hen te reflecteren op hun professionele handelen, stuurt op en bewaakt de kwaliteit van de zorg en initieert waar nodig (keten)overleg.
• Je neemt initiatief om ons regionale netwerk verder uit te bouwen, werkafspraken met ketenpartners te maken en waar mogelijk groei te realiseren.
• In afstemming met de regiomanager beheer je je eigen budgetten. Je bent bevoegd tot het aangaan van verplichtingen die binnen de budgetafspraken passen.
• Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Je coacht en ondersteunt je medewerkers bij hun professionele ontwikkeling. Je voert ontwikkelgesprekken met je teamleden, stuurt op het verzuim en zorgt dat de formatie op orde is.
• Je gebruikt hiervoor verschillende systemen, zoals Pluriform en SDB .
• Last, maar zeker niet least ben je in staat om met humor, inzicht, kennis en passie voor de zorg, en samen met de cliënten en de medewerkers, een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendig maken én houden van het mooie bedrijf Fonteynenburg.

Naast je teamverantwoordelijkheid ben je als Teammanager ook verantwoordelijk voor c.q. betrokken bij één of meerdere team-overstijgende beleidsthema's.


Team Begeleiding Thuis
Bij de twee ambulante teams begeleiden we mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het zelfstandig wonen en leven. Daarnaast kunnen zij ook een verslaving, een licht verstandelijke beperking of een andere kwetsbaarheid hebben. Onze cliënten zijn vaak heel verschillend. De begeleidingsbehoefte is bij iedere cliënt uniek. Waar de één hulp nodig heeft bij het op orde krijgen van de administratie, heeft de ander moeite met sociale contacten. Samen bouwen we aan een stabiel netwerk van de cliënt, zodat de cliënt zelfstandig in én met zijn eigen community door gaat!
Bij Fonteynenburg maken we mogelijkheden waar! Maar we geloven niet in sprookjes. We zoeken gewoon mensen die mee willen werken in de realiteit, met je teamgenoten aanpakken en samen concrete resultaten behalen. Onze cliënten zijn niet altijd even makkelijk, we werken niet voor niets samen. Samen met de cliënt bepaal je de route. Gaandeweg neemt de cliënt het roer steeds vaker zelf in handen. Dat schuurt, dat botst maar zorgt ook voor mooie resultaten.

Wat krijg je van ons?
Bij Fonteynenburg kun je rekenen op:
• Een fijne werkplek in twee goed op elkaar afgestemde teams;
• Een leidinggevende, coachende functie;
• Een salaris van maximaal €4.785,- per maand, op basis van 36 uur per week;
• Een reiskostenvergoeding;
• Een vitaliteitsbudget van €200,- netto per jaar;
• Een 13e maanduitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%);
• Ruim voldoende opleidingsmogelijkheden voor je eigen ontwikkeling.

Wat breng jij mee?
• Je hebt minimaal HBO opleidingsniveau en bij voorkeur een opleiding richting bijvoorbeeld Social Work of SPH gevolgd en je hebt aantoonbare ervaring in management en bedrijfsvoering;
• Ervaring in/met de GGZ is een pre, maar als je relevante ervaring in een andere zorgsector hebt, nodigen we je graag uit te solliciteren;
• Je bent een krachtige en verbindende persoon;
• Je bent oplossingsgericht, flexibel en houdt van improviseren;
• Je communicatie skills zijn uitstekend en je kan goed overweg met mensen van verschillende niveaus en achtergrond;
• Je hebt een klantgerichte denk- en werkwijze en kan deze overdragen op je collega's;
• Tot slot heb je goede kennis van sociale kaart en sta je graag náást de medewerkers.


Solliciteer!
Is jouw interesse gewekt? Leuk! Dan maken we graag snel kennis met jou! Laat vóór 25 maart een sollicitatie met nummer 2024-09 achter door onderstaande gegevens in te vullen. Wil je eerst nog meer weten of vragen over de vacature? Stuur dan een Whatsapp bericht naar onze recruiter of bel hem via .

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs, het delen van de vacature wel! Tot binnenkort bij Fonteynenburg!
Functie:teamleider ambulant
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 4785
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fonteynenburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nootdorp
  2. Teamleider Team Ambulant Fonteynenburg 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures