Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Delft

Als je je gedurende een langere periode wilt en kunt inzetten, kun je misschien lid worden van het organisatiecommittee. Doe je liever iets kortdurends, dan kun je dagvrijwilliger worden. Als dagvrijwilliger help je alleen op de dag zelf mee. Ook heb je als dagvrijwilliger vooral concrete en afgebakende taken. Zit je in het organisatiecommittee, dan zullen je taken complexer van aard zijn.

Je inzet als vrijwilliger wordt erg gewaardeerd. Zonder jouw inzet zou Autminds niet mogelijk zijn. Als dank voor je inzet proberen we je zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen om zelf aan bepaalde onderdelen mee te kunnen doen.

Om vrijwilliger te kunnen worden, moet je voldoen aan enkele voorwaarden. Autminds verwacht van vrijwilligers dat ze betrokken en gemotiveerd zijn, en over een positieve en servicegerichte instelling beschikken. Uiteraard moet je affiniteit met Autminds en/of autisme hebben.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk taken te laten uitvoeren door mensen die zelf (een vermoeden van) autisme hebben. Als je zelf geen autisme hebt, maar je wel kunt vinden in de doelstelling en werkwijze van Autminds, ben je ook van harte uitgenodigd je aan te melden als vrijwilliger.

Vacatures
voor de dagen

We gaan online en dat betekent dat we vrijwilligers nodig hebben die ons daarbij kunnen helpen. Als je de juiste kennis meebrengt dan kunnen we je een onvergetelijke ervaring geven in het grootste autistische (online) congres van Nederland (in 2019 het grootste autistische congres ter wereld!)).

  • Voor alle online taken gaan we trainingsessies geven in de twee weken voorafgaand aan Autminds. Je weet dan zeker genoeg van je taken
  • voor elke vrijwilligerstaak zoeken we minimaal 2 mensen zodat je ook deels vrij hebt om aan Autminds deel te nemen.

Helpdesk : Technisch iemand die kan helpen bij IT problemen. Of het nu aan de instellingen van de microfoon, de verbinding , of de instellingen van Zoom ligt: hij/zij laat zich niet uit het veld slaan, ook niet als het gewoon onoplosbaar blijkt (:-)

Infobalie : meerdere vrijwilligers die bezoekers helpen om hun weg te vinden. Prima als je al eerder op een off-line Autminds aanwezig was.

Discord is het online forum om te chatten in diverse groepen (channels):
1) Discord-Host: één of meerdere mensen met voldoende ervaring om beveiligde Discord channels op te zetten
2) Moderators : meerdere moderators die de gesprekken volgen en kunnen helpen of ingrijpen bij problemen. Ervaring met Forums is wenselijk, ervaring met Discord is wenselijk maar niet essentieel.
3) Registratiebalie : enkele mensen die de geregistreerde bezoekers toegang geven tot de Discord kanalen. Ervaring met Discord is wenselijk

Zoom is de webinar-tool die we gebruiken. We zoeken totaal 5-10 mensen
3) Co-hosts: Technische hulpjes die achter de schermen zorgen voor correcte toegang, het muten van mensen etc. Ervaring met Zoom is wenselijk, maar niet noodzakelijk.
4) voorzitters : je verwelkomt deelnemers, introduceert de spreker(s), bewaakt de tijd en zorgt dat de discussie in goede banen verloopt. Ervaring met wenselijk, maar niet zoodzakelijk.

Schrijf in een email naar

Vacatures
voor het jaar

Voor de volgende vrijwilligersrollen hebben we eigenlijk altijd plaats. Het is werk dat het hele jaar doorloopt samen met de andere jaarvrijwilligers

Schrijf in een email naar over je vrijwilligersdroomrol en wellicht komt die dan uit!

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door een email te sturen naar:

Vragen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over vrijwilligerswerk bij Autminds?

Dan kun je ons mailen op

Autminds

Autminds is een congres voor en door mensen met autisme.

Functie:vrijwilligers
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Autminds via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nootdorp
  2. Vrijwilligers Autminds 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures