Vacature a.i. Product Manager

a.i. Product Manager in Rijswijk Zh

Help jij onze spelmerken verder te ontwikkelen door direct bij te dragen aan de productvisie en propositie? En doe jij dat met een data-driven mindset? Kom in beweging en versterk Nederlandse Loterij als a.i. Product Manager.

Marketing Rijswijk

USP'S

Waarom jij deze
baan wil

Agile werkwijze

Door deze werkwijze kunnen we continu meebewegen met de veranderende kansspelmarkt en het medialandschap. Zo werken we sneller en slimmer!

Nog meer nieuwe uitdagingen en kansen!

Marketing speelt een belangrijke rol binnen Nederlandse Loterij. Je kan ons dan ook wel vergelijken met een marketingorganisatie.

Jouw speelveld

Wat onze teams succesvol maakt? Dat is de juiste teamopstelling én onze data-driven mentaliteit. Om de juiste beslissingen te nemen, heb je inzicht in actuele informatie nodig. Daarom is data verweven in alle teams binnen Nederlandse Loterij. Zo gaan wij samen voor de winst.

Dankzij jouw inzet worden alle productvisies voor Krasloten & Lucky Day samengevoegd tot een haalbaar en concreet (lange termijn)plan. Samen met de Business Director bepalen jullie de prioriteiten en ga jij aan de slag om deze om te zetten in een roadmap en user stories. Daarmee draag jij direct bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Jij scoort als a.i. Product Manager door het:

Ontwikkelen van een productvisie en roadmap, dat houdt in:

 • het verzamelen, interpreteren en vertalen van wensen, kansen en ontwikkelingen vanuit de markt en klant en je vertaalt deze naar producteisen.
 • het vertalen van business doelstellingen naar producteisen.
 • zorgen voor alignement van interne stakeholders rond de productvisie en werkt hiertoe nauw samen met de Technical Product Owner.

Opstellen van business-level user stories, waar bij je:

 • epics verfijnt langs het epic refinement proces.
 • nauw samenwerkt met de Technical Product Owner in het team die ervoor zorgt dat business-level user stories worden vertaald naar begrijpelijke user-stories.

Monitoren van klant en businesswaarde, je:

 • identificeert klant-, merk- en kanaal overstijgende synergiën, afhankelijkheden en risico's.
 • zorgt voor monitoring van klant- en businesswaarde en evalueren of de waardeontwikkeling verloopt zoals verwacht, in overleg met de interne stakeholders.
 • bouwt en onderhoudt een goede relatie met leveranciers.

En ook dit wil je vast weten: in deze functie ben je onderdeel van een multidisciplinair team (MDT) en werk je direct samen met de Business Director Instant Lotteries. Je gaat werken in het Instants MDT dat bestaat uit enthousiaste, bevlogen en ondernemende mensen. Ook werk je samen met andere Product Managers met betrekking tot product overstijgende synergiën.

Samen werken, samen winnen

Nederlandse Loterij is dé betrouwbare kansspelorganisatie van Nederland. Met 7 sterke merken. We zijn marktleider, expert en staan voor verantwoord, eerlijk en veilig spelen. Bijna alles wat we verdienen geven we weg voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Naast een kansspelorganisatie met een maatschappelijke insteek zijn we een werkgever. Binnen onze organisatie werken we samen met ruim 500 toptalenten.

Door samen te werken en samen te winnen, is er altijd reden om te juichen. Binnen het team helpen we elkaar presteren en gaan we niet voor het eigen succes. Onze verschillen maken ons samen sterk. Sport verbindt ons. We zijn een team met een missie en gaan er samen voor om dit te realiseren. We durven kritisch te zijn op elkaars werk en zijn altijd in voor een geintje.


"Ben jij nieuwsgierig en leergierig? Dat zijn twee belangrijke kwaliteiten die je als marketeer moet bezitten om te kunnen meebewegen in het snel veranderende medialandschap en de kansspelmarkt.

"

Dries Poels, Head of Marketing
werkt sinds 2019 bij Nederlandse Loterij

Jouw talent

De verschillende mensen die hier werken zijn graag in beweging, ontwikkelen zichzelf continu en gaan voor de winst. Dat maakt iedereen binnen Nederlandse Loterij tot een toptalent. Jouw talent is een optelsom van:

 • een afgeronde hbo opleiding.
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • aantoonbare affiniteit op het snijvlak business en IT, we hebben een complex IT landschap.
 • ervaring met agile werken (methode SCRUM).
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Om succesvol te zijn in deze rol ben jij een verbinder: je gaat de organisatie in om de juiste mensen te vinden, je ideeën over te brengen en in beweging te krijgen. Je weet welke vragen je moet stellen en aan wie om verder te kunnen met jouw projecten. Ook werk je gestructureerd, behoud je overzicht en kun je processen op tuigen.

Jouw score

Als a.i. Product Manager bieden we jou:

 • uurtarief in overleg
 • startdatum z.s.m
 • een functie voor 32 - 40 uur per week.
 • voor €3,25 geniet je van een gezonde en gevarieerde lunch in ons bedrijfsrestaurant.

Ons kantoor in Rijswijk is in principe de plek waar jij je werk doet, maar je werkt vooral op een plek die het beste past bij wat je doet. Bekijk hieronder welke arbeidsvoorwaarden jij nog meer kan verwachten.

Reiskostenvergoeding

De kosten die je maakt met OV of eigen vervoer om naar kantoor te komen? Die worden volledig vergoed.

Arbeidsvoorwaarden

Onze sollicitatieprocedure

Kom in beweging

SolliciteerFunctie:a.i. product manager
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederlandse Loterij via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nootdorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nootdorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nootdorp
 2. a.i. Product Manager Nederlandse Loterij 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures